Amsterdam City Fellowship programme

Ben jij een ambitieuze sociale ondernemer gericht op oplossingen voor de gezondheid? Wil je innoveren met de stad Amsterdam? Ben je er klaar voor om een ​​beter business model in nauwe samenwerking met deskundigen uit de Impact Hub en de gemeente Amsterdam te ontwikkelen? De gemeente Amsterdam roept alle innovatieve ondernemers om deel te nemen aan het Amsterdam City Fellowship programma.

The Amsterdam City Fellowship: Een versneller voor gezondheid gerichte sociale ondernemingen

Ben jij een sociale onderneming gericht op gezondheid en heb jij een innovatief idee? Het Amsterdam City Fellowhip stimuleert en faciliteert de samenwerking tussen sociale ondernemers en de gemeente amsterdam, evenals met partners in de stad.

In ongeveer 8 maanden zullen sociale ondernemers hun business-modellen en producten/diensten samen met de gemeente Amsterdam en deskundigen uit het bedrijfsleven Impact Hub Amsterdam verfijnen. Het doel van deze nauwe samenwerking is om innovatieve oplossingen voor gezondheid gerelateerde stedelijke uitdagingen te co-creëren en uit te voeren. Een van de onderdelen is Gezonde leefstijl 0-100.

Gezonde leefstijl 0-100

Om ervoor te zorgen dat alle inwoners van Amsterdam fit en gezond zijn, is de gemeente Amsterdam op zoek naar producten / diensten die:

  • voedsel ondernemers stimuleren om actief gezondere producten aan te bieden
  • obesitas voorkomen en/of aanpakken

Lijkt dit iets voor jou? Meld je dan nu aan voor 5 april 2017 aan voor het Amsterdam City Fellowship.

Kijk hier voor meer informatie

Bron: Iamsterdam