Terugkomdebat met restaurant Marhaba over gezonde leefstijl

Terugblikken op debatten over een gezonde leefstijl samen met bewoners en Marhaba.

Op zaterdag 1 april organiseert Trias Pedagogica in samenwerking met restaurant Marhaba in de Oosterparkbuurt en in opdracht van het stadsdeel Oost een terugkomdag voor bewoners en Marhaba over een gezonde leefstijl.

Het doel van het terugkom-debat is om terug te blikken op de eerdere debatten tussen de ondernemers en de bewoners, om ondernemers tips te geven om de gezonde voeding in hun onderneming te verbeteren  en om draagvlak te creëren om een gezonde leefstijl in de wijk of de buurt te bevorderen.

Locatie: Eerste Oosterparkstraat 123 BG, 1091 GX Amsterdam

Data: Zaterdag 1 april van 15:00 tot 17:00 uur

Voor meer informatie neem contact op met de heer Es-Souilmi via het volgende telefoonnummer 06 47874347