Kom gratis en gezond proeven tijdens de Carrot Mob bij Bizim Ufuk

Op 15 april vindt de carrot mob plaats bij Bizim Ufuk! We roepen iedereen op om zijn of haar zaterdagboodschappen te doen op het Waterlandplein. Waarom? Omdat Bizim Ufuk zich inzet voor een gezonde voedselomgeving door een gezond aanbod te promoten. Dat willen we alleen toch maar belonen?

Moe geworden van het overal tegen zijn, protesteren of boycotten? Doe dan mee met de carrot mob en kies ditmaal eens voor het belonen van ondernemers die het goede doen!

Zaterdag 15 april laat deelnemer van Ondernemers voor een Gezond Amsterdam Bizim Ufuk uit Amsterdam Noord zien wat zij allemaal in huis heeft om jou als consument een gezonde keuze te laten maken! Denk aan traditionele bulgursalade uit eigen keuken en het promoten van verse groenten en fruit. Tijdens de carrot mob kan je het allemaal proeven en tegelijkertijd Bizim Ufuk belonen om daar je boodschappen te doen. Voor de kinderen hebben we ook iets leuks in petto.

Waar? Bizim Ufuk, Waterlandplein 320, Amsterdam Noord

Wanneer? 15 april van 10:30 – 12.30

Wat? Proeven en kopen van gezond aanbod, spelletjes en wortelpakken!