Museumrestaurant NEMO gaat voor lekker en gezond!

De afgelopen jaren is er veel veranderd in het museumrestaurant van NEMO. Voorheen was het de voornaamste taak van keukenpersoneel om de kroketten in de frituurpan te doen, maar tegenwoordig worden er verse maaltijden bereid onder leiding van een chef-kok.

De afgelopen jaren is er veel veranderd in het museumrestaurant van NEMO. Voorheen was het de voornaamste taak van keukenpersoneel om de kroketten in de frituurpan te doen, maar tegenwoordig worden er verse maaltijden bereid onder leiding van een chef-kok. ,,Een bezoek aan het museum is een educatief uitje en daar moet de horeca op aansluiten’’, legt horecamanager Robert Verdam uit. ,,Een snackbar past niet bij de ‘look en feel’ van het museum en daarbij willen we voldoen aan de huidige wensen van de bezoekers: gezond, maar lekker eten.’’

Benieuwd naar het hele interview met horecamanager Robert Verdam? Lees het hier!

Meer lezen over ondernemen in Amsterdam? Bekijk hier de nieuwsbrief