Congres Gezond Uit op 13 september

Op 13 september 2018 is het landelijk congres Gezond Uit. Het congres staat in het teken van een gezond aanbod tijdens een dagje uit!

Steeds meer Nederlanders willen kiezen voor een gezonde lunch tijdens een dagje uit. Tegelijkertijd blijft het aanbod vaak nog achter, met name gezonde en lekkere opties voor kinderen. Voor dagattracties maar ook voor producenten, cateraars en leveranciers biedt dit een mooie businesskans. Hoe kunnen we het gezonde voedingsaanbod vergroten? En hoe kunnen bezoekers gestimuleerd worden om ook voor deze gezonde voeding te kiezen? Wij nodigen u van harte uit voor het congres ‘Gezond Uit’ op donderdag 13 september 2018.

Het congres belooft een interessante en leerzame dag te worden met spraakmakende sprekers op het podium, interactieve workshops en een gezellige netwerkborrel.

Bekijk hier het programma en meld je snel aan!