Met jouw foodtruck bijdragen aan een gezonder Amsterdam? Grijp nu je kans!

Wil jij als foodtruckondernemer bijdragen aan een gezondere voedselomgeving in Amsterdam? Grijp nu je kans! Je kunt je tot 20 maart inschrijven voor een staanplaats op het Marie Altelaarplein (ook wel Wittenburgerplein).

Heb jij een gezellige en gezonde foodtruck waarmee je graag op het Marie Altelaarplein (ook wel Wittenburgerplein) wil staan? Schrijf je in voor 20 maart!

Er is een tijdelijke mobiele staanplaats voor de verkoop van voedsel en dranken beschikbaar op het Marie Altelaarplein (ook wel Wittenburgerplein genoemd), ter hoogte van de kruising van de Eerste Wittenburgerdwarsstraat en de Grote Wittenburgerstraat.

De gemeente is op zoek naar een ondernemer die een gezellige en gezonde koffietruck op het plein wil zetten. Op deze staanplaats mogen gezonde producten worden verkocht. Denk hierbij aan o.a. koffie, thee, gezonde tussendoortjes en broodjes.

Geïnteresseerd? Hier vind je meer informatie.