Ook in Oost gaan ondernemers voor gezond

De Publieksverkiezingen GO zijn weer van start gegaan!

Ook in Oost zetten steeds meer ondernemers zich in voor een gezondere voedselomgeving. Zij bieden bijvoorbeeld gezonde producten of menu’s aan of maken gezonde opties aantrekkelijker. De Publieksverkiezing GO (Gezond Oost) is een campagne om ondernemers te stimuleren bij te dragen aan een gezondere voedselomgeving. Het gaat bij deze verkiezing niet om de ondernemer met het gezondste voedselaanbod, maar om de ondernemer die de grootste stappen heeft gezet met betrekking tot het creëren van een gezonder voedselaanbod.

 

Wie wordt de Gezondste Ondernemer van Oost?

In totaal zijn negen ondernemers genomineerd die werken aan een gezonder voedselaanbod in hun winkel of restaurant. Zij maken kans De Gezondste Ondernemer van Oost te worden. Bewoners kunnen tot 2 mei via Facebook stemmen op hun favoriet.

 

Meer informatie? Bekijk de Facebookpagina.

 

De campagne Publieksverkiezingen GO is onderdeel van Gezonde Buurten van de Gemeente Amsterdam stadsdeel Oost.