Lunchsessie voor Amsterdamse voedselondernemers: de toekomst van Fastfood

 Onderneem je in de Amsterdamse voedselsector en wil je bijdragen aan een gezonder voedselsysteem met meer omzet? Laat je dan inspireren door Henry Dimbleby en meld je snel aan voor de lunchsessie op 19 juni!

Op 19 juni is Henry Dimbleby in Amsterdam. Hij is ondernemer, mede-oprichter van gezonde fastfoodketen LEON, en adviseur voor de nieuwe voedselstrategie van de Britse regering. LEON wil de wereld veroveren met een betaalbare, lekkere en gezonde fastfoodformule. Er zijn inmiddels 45 vestigingen waarvan vijf in Nederland. Wij hebben de eer hem te mogen ontvangen en aan 20 Amsterdamse voedselondernemers een unieke sessie aan te bieden. Henry zal zijn visie op voedsel en ondernemerschap tijdens een lunchbijeenkomst met je delen en je kunt met Henry en andere ondernemers jouw uitdagingen bespreken.

Onderneem je in de Amsterdamse voedselsector en wil je bijdragen aan een gezonder voedselsysteem met meer omzet? Laat je dan inspireren door Henry en meld je snel aan!

Wat: lunchbijeenkomst met ondernemer en voedselpionier Henry Dimbleby (UK), co-founder van LEON.

Wanneer: 19 juni tussen 12.30-14:00 uur.

Waar: The Amstel Room, Amstel 91, Amsterdam.

Aanmelden: stuur uiterlijk 10 juni 12:00 uur een mailtje naar info@ondernemersvooreengezondamsterdam.nl o.v.v. naam, organisatie en functie. Max 2 personen per organisatie.

 

Klik hier voor meer informatie over Henry Dimbleby en LEON.